Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sogndal-drapet: - Hadde ikke norske reisedokumenter

Politiet i Sogndal benekter at 35-åringen som er etterlyst for drapet på Hedda Karterudseter fikk nye reisedokumenter kort tid før forbrytelsen ble oppdaget torsdag i forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Politiet kan avkrefte at mannen har fått nytt pass. Vi ser at flere medier melder dette, men de må ha fått feil opplysninger av sine kilder, sier politiadvokat Knut Broberg til NTB.

Ifølge opplysninger som flere aviser har gått ut med lørdag, skulle den somaliske mannen ha vært på politihuset i Sogndal dagen etter drapet og fått utstedt nye reisedokumenter før drapet på Sogndal Folkehøgskule ble oppdaget. Den 35 år gamle somaliske mannen tok bussen til Oslo natt til fredag forrige uke, og der stopper alle spor etter mannen.

Etterforskerne regner med at mannen har reist til utlandet. Politiet har ordnet alle nødvendige formaliteter dersom det blir aktuelt med rask avklaring om utlevering til Norge. (®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media