Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Sogndal-siktet sett i Oslo

Oslo-politiet har mottatt tre observasjoner av det som kan være drapssiktede Hassan Samriye Hashin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hassan Samriye Hashin (35) er siktet og etterlyst for drapet på Hedda Karterudseter (19), som ble funnet kvalt på Sogndal Folkehøgskule 28. oktober. Hashin forlot Sogndal samme torsdagskveld, og siste sikre spor etter ham er ved Oslo bussterminal fredag morgen for snart 14 dager siden.

Nå melder TV 2 Nyhetene at 35-åringen kan være observert i Oslo i dagene etter dette tidspunktet.

Politiets utlendingsseksjon skal ha fått inn tre observasjoner av mannen i Oslo etter at han han gikk av på bussterminalen. Ifølge TV 2 ser politiet på kildene til observasjonene som svært pålitelige.

Oslo-politiet har mannskap ute for å lete etter den siktede, men etterforskerne frykter at han allerede har forlatt landet.

Ville ha pass

Tidligere i dag bekreftet Sogndal-politiet overfor Dagbladet.no at drapssiktede var innom politiet for å skaffe seg utlendingspass samme dag som han reiste fra Sogndal.

- Vi har nå gjort en del undersøkelser etter at enkelte medier i helga meldte at siktede hadde fått pass før han reiste. Han var inne for å søke om utlendingspass, men han fikk det ikke ut ettersom ordinær saksbehandlingstid er to uker, sa politiadvokat Knut Broberg til Dagbladet.no i formiddag.

35-åringen er nå etterlyst i alle de 183 medlemslandene i Interpol-samarbeidet.

- Han er ikke pågrepet og vi har heller ikke fått noen meldinger om hvor han kan være, sa politiadvokat Broberg.

SIKTET: Hassan Samriye Hashin (35).
DREPT: Hedda Karterudseter (19).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media