Søk etter jente (9) fortsetter for fullt

Politiet har ikke lenger håp om å finne henne i live.

LETER FORTSATT: Store styrker politi og redningsmannskap leter etter jenta som torsdag falt i Drammenselva. Dykkere fra flere distrikt  er med i letingen. Foto: Joakim Fjeldli
LETER FORTSATT: Store styrker politi og redningsmannskap leter etter jenta som torsdag falt i Drammenselva. Dykkere fra flere distrikt er med i letingen. Foto: Joakim FjeldliVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Store styrker med letemannskaper og politi har gjennom natta lett etter den 9 år gamle jenta som i går falt i Drammenselva da hun var ute og lekte med tre andre venninner.

- Søket fortsetter med stor styrke utover morgenen. Vi tror ikke lenger det er sannsynlig å finne jenta i live, den vurderingen tok vi sent i går kveld, sier Tor Stein Hagen, operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om ulykken rundt klokka 20.30 torsdag kveld. Store letemannskaper, brannvesen, dykkere, båter og flere helikoptre deltar i søket etter jenta.

Oppimot 180 redningsarbeidere og en rekke frivillige har deltatt i søket, opplyser politiet. Redningsskøytene, redningshundene og em del av redningsmannskapet blir dimittert fra søket.

Røde Kors fortsetter søket med 50 mann, og brannvesenet skal gjøre finsøk i det sentrale søkeområdet.

- Vi oppfordrer folk å følge med langs elvebredden fra Hoksund og nedover mot Drammen, skriver politiet i en pressemelding

Jenta var ute og lekte med venninner ved en liten bro ved Loesmoen på Øvre Eiker da hun falt i vannet. Hun skal ha falt i elva rundt 20.20 torsdag kveld.

- Det er stri elv med dårlig sikt i området. Vi tror kanskje at jenta ligger på bunn og satt seg fast i hindringer, men dette kan vi ikke bekrefte. Vi søker på spreng og kommer med en pressemelding senere, sa Hagen torsdag kveld.

Pårørende blir tatt hånd om av kriseteam.

FALT I VANNET: En 9 år gammel jente falt i vannet i DRammenselva torsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FALT I VANNET: En 9 år gammel jente falt i vannet i DRammenselva torsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer