Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søk etter savnet 15-åring i Loddefjord

Møtte ikke opp til trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politi og letemannskaper søker etter en 15 år gammel gutt som ble meldt savnet da han ikke møtte opp til basketballtrening i Loddefjord utenfor Bergen onsdag ettermiddag.

Gutten ble sist sett ved 16.30-tiden onsdag, og politiet har lett etter ham med hunder i løpet av natten. Fra 5.30-tiden torsdag morgen utvides søket med personell fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder.

- Det er ingen spesiell foranledning til at gutten har forsvunnet, og det er heller ikke mistanke om at noe kriminelt kan ha skjedd, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Vest politidistrikt til NTB.

- Han skulle på basketballtrening og gikk hjemmefra klokken halv fem, men han dukket aldri opp på trening, legger hun til.

Politi og letemannskaper leter etter gutten i nærområdet rundt hjemmet hans i Loddefjord sentrum. 15-åringen er omtrent 160 centimeter høy og av filippinsk utseende, opplyser politiet.

Da han gikk hjemmefra var han iført sort bukse, mørk jakke med pelskrage og en sort skulderbag med Frøya IL-logo.

Politiet ønsker tips i saken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media