Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søk etter savnet 25-åring gjenopptas med full styrke

Mannskaper fra Røde Kors, Norsk folkehjelp og Redningshundene er med på leteaksjonen i Moss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Søket gjenopptas nå med full styrke, opplyser politiet i Østfold til Dagbladet like før klokka 09.00 fredag morgen.

Mannskaper fra Røde Kors, Norsk folkehjelp og Redningshundene er med på leteaksjonen etter den 25 år gamle jenta ble meldt savnet torsdag ettermiddag.

Den unge kvinnen ble borte mellom 21.30 og 02.00 onsdag kveld/natt, og det var familien som meldte henne savnet.

Politiet startet et omfattende søk etter henne i går kveld.

- Vi vet ikke hvorfor hun er borte. Hun bare forsvant, uttalte operasjonsleder Runar Eriksen til Dagbladet i går kveld.

På Twitter skriver politiet at søket i dag vil konsentrere seg om Tronvik-Alby, og terrenget vest for denne aksen. Politiet anmoder publikum som ferdes i området til å melde fra om observasjoner.

Signalementet på den savnede er: 25 år, 176 cm høy, tynn, brunt kort hår, blå øyne. Tatovering på overarm. Antakelig tynnkledd og iført rosa/røde joggesko.

Kvinnen har tidligere bodd i Moss og var på besøk hos familien på Tronvik på Jeløya da hun ble borte. Ifølge sa.no skal 25-åringens mobiltelefon ha blitt liggende igjen hjemme da hun forsvant.

- Vi skjønner ikke hvor hun har blitt av. Det har ikke skjedd noe spesielt i forkant og vi har ingen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt, sier Runar Eriksen, operasjonsleder i Øst politidistrikt til avisa.

Dagbladet følger saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!