Søk etter savnet mann i Florø

Sent søndag kveld ble det satt i gang en leteaksjon i Florø sentrum etter en mann i 40-årene som sist ble sett på ett av byen utesteder natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siste: Politiet har fortsatt ikke funnet mannen kl. 05.30.

Det pågår mandag morgen søk med redningshunder, brannvesen, redningsdykkere og politimenn. Leteaksjonen bistås av Røde Kors, ifølge politiet.

- Det var familien som meldte ham savnet lørdag kveld. Han ble sist sett ved 1-1.30-tiden natt til søndag, og etter det har de ikke hatt kontakt med ham, forteller operasjonsleder Olaug Holme i Vest politidistrikt til NTB.

Både Røde Kors og Norske Redningshunder deltar i søket etter mannen, sammen med politi, brannvesen og mannskap fra Sivilforsvaret.

- I natt kommer vi til å konsentrere oss om sentrumsområdene. Florø sentrum er ikke så veldig stort, men det er et par vann her, blant annet, sier Hauge til Bergens Tidende. Hauge beskriver mannen som en familiemann i 40-årene. Politiet har ingen indikasjoner på hvor han kan være, og Holme sier søket trolig blir trappet opp når det blir lyst mandag morgen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram