Søk med hunder i Linda-saken

Politiet søkte i dag med hunder for å finne flere spor etter personen som drepte den gravide Linda Didriksen. Politiet vil ikke si om det ble gjort nye funn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet søkte tirsdag morgen med hunder på et tidligere funnsted. Tirsdag kveld fortsetter kystvaktskipet «Åhav» sitt strandsøk i Sørfjorden-området i Gildeskål.

Politihundene som ble satt i søk tirsdag formiddag, gjennomsøkte det tidligere funnstedet mellom Novika og Forstranda. Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å si noe om hva som ble funnet i dette området, eller hva man nå håper å finne.

«Åhav» avbrøt strandsøket sitt før helgen på grunn av et annet prioritert oppdrag. Tirsdag kveld starter skipet på den gjenværende del av strandsøket.

Politiet har til nå avhørt mer enn 100 vitner etter at levningene av Linda Didriksen ble funnet i Storvikskaret for snart to uker siden. Politiet kan ennå ikke si om de begynner å bli ferdige med avhørene, fordi mange vitneavhør fører til behov for å avhøre nye personer.

- Vi føler at vi kommer videre i saken. Vi får stadig vekk mer informasjon, opplysninger som gjør oss i stand til sortere det viktige fra det uviktige, sier politiinspektør Ann Rødvei ved Bodø politidistrikt til NTB.

(NTB)