Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søk med likhund i kjærestens bil

Politiet har saumfart bilen til Tina Jørgensens drapssiktede kjæreste. Samtidig blir et videoopptak stadig mer sentralt i etterforskningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige helg ble den drapssiktede kjærestens bil saumfart av kriminalteknikere, noen av dem fra Kripos. Garasjeetasjen på Stavanger politikammer var desinfisert og tømt for andre biler under undersøkelsen, melder VG.

Samtidig framstår et videoopptak av kjæresten som stadig mer sentralt i etterforskningen. Videoen skal vise at den drapssiktede var innom gatekjøkkenet «Riggen» drapsnatta, noe han selv skal ha nektet for.

Ifølge avisa viser videoen at den drapssiktede fortsatt befant seg ved Torget i Stavanger sentrum på et tidspunkt han hevder å ha vært et annet sted.

Politiet fikk videoopptaket av en årvåken kioskeier kun kort tid etter at Tina Jørgensen forsvant. Kioskeieren sier til VG at han ikke hørte mer fra etterforskerne på ei lang tid, men at politiet tok plutselig kontakt angående videoopptaket i vår.

Politiet vil ikke kommentere hvorvidt det ble gjort funn i drapssiktedes bil, eller andre spørsmål knyttet til bevisførsel. Det henvises til en pressekonferanse i dag klokka 14.

DREPT: Tina Jørgensen.
Hele Norges coronakart