Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søker etter mulig savnet i Asker-brann

Skal være observert til fots - fortsatt ikke funnet.

EVAKUERTE: Brannen er isolert til én leilighet, men massiv røykutvikling har ført til evakuering av flere omliggende boliger. Foto: TERJE AKERHAUG
EVAKUERTE: Brannen er isolert til én leilighet, men massiv røykutvikling har ført til evakuering av flere omliggende boliger. Foto: TERJE AKERHAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Politiet forsøker å komme i kontakt med en person, etter at det i ettermiddag brøt ut brann i en leilighet på Ånnerudtoppen, Drengsrud i Asker.

- Det er en person vi ikke har fått kontakt med. Personen har ikke telefon, og det vanskeliggjør arbeidet vårt, sier operasjonsleder ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

I 17-tiden sier politiet at personen fortsatt ikke er funnet. Vedkommende skal ha blitt observert til fots i nærområdet, og politiet tror derfor det er gode sjanser for at han ikke befant seg inne i leiligheten da brannen startet.

- Derfor leter vi nå i nærområdet, sier operasjonsleder.

- Personen, ifølge opplysningene jeg har fått, bor i leiligheten som brenner. Vedkommende er ikke funnet, og det er snakk om en mulig savnet, sa vakthavende brannsjef Jørn Røed ved Asker og Bærum brannvesen til Dagbladet i ettermiddag.

Røed vil ikke kommentere om de har særlig grunn til å tro at personen befant seg inne i leiligheten da brannen startet.

Brannen, som brøt ut i et hus med fire boenheter, skal være under kontroll og isolert til én leilighet, opplyser brannsjefen. Den ble først meldt inn klokka 13.57, og røykdykkere hadde innledningsvis problemer med å entre boligen.

De omliggende leilighetene er vann- og røykskadd. Politiet melder om svært omfattende røykutvikling i området, og flere andre boliger i nabolaget er evakuert.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media