Søker etter skadet person i sjøen ved Lillesand

Skal ha falt ut under kollisjon med skjær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Politiet søker etter skadede personer i sjøen etter at en båt har kjørt på land ved Brekkestø i Lillesand, melder NRK.

- Vi fikk melding klokken 9.12 om at en båt hadde kjørt i brygga på Brekkestø. Ambulanse og politi rykket ut til stedet, og det viste seg at han har havnet langt opp på land, neste oppe på en vei like ved brygga, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt Øystein Vellesen til Dagbladet.no.

Mannen har forklart at han har kommet borti et skjær før han kolliderte med brygga.

- Han er noe omtåket, men har kommet med opplysninger om at det kan ha vært en person til i båten. Vi har iverksatt en leteaksjon sammen med hovedredningssentralen med dykkere, redningsskjøte og ambulansehelikopter fra Røde Kors, sier operasjonsleder.

Mannen som kjørte i brygga er kun lettere skadd.

- Han har lettere skader i ansiktet og hodet, sier Vellesen.

Ifølge operasjonsleder skal båten være stjålet.

- Det har blitt søkt med dykkere nå en god stund uten at vi finner noe. Vi søker et godt stykke ut i sundet og rundt skjæret han skal ha truffet før han kjørte inn i brygga, men det er altså ikke gjort noen observasjoner. Søket forsetter en stund til før vi avslutter, sier vaktleder ved Hovedredningssentralen Sør-Norge Ola Vaagen til Dagbladet.no.