Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søker fire personer etter prosecco-ran

Politiet ser alvorlig på hendelsen.

FRARANET FLASKER: En mann ble truet til å gi fra seg to proseccoflasker på Stovner mandag, ifølge politiet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FRARANET FLASKER: En mann ble truet til å gi fra seg to proseccoflasker på Stovner mandag, ifølge politiet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Oslopolitiet melder på Twitter at de søker etter fire gjerningspersoner etter at en mann skal ha blitt truet til å gi fra seg to flasker med musserende vin etter å ha handlet på vinmonopolet på Stovner.

Operasjonsleder Tor Jøkling ved Oslo politidistrikt forteller Dagbladet at de fikk melding om hendelsen klokka 17.09.

- Dette skjedde rett etter at mannen kom ut av senteret. Han ble stanset av fire menn i 20-årene, som truet ham gi fra seg to flasker med prosecco. Deretter løp de etter ham og slo etter mannen med en av flaskene.

Jøkling forteller at mennene truet mannen med bank om han ikke ga fra seg flaskene. Politiet har gått ut med følgende beskrivelse av de fire:

- Vi søker etter fire menn i 20-årene, muligens med opprinnelse fra Midtøsten, alle iført svarte/svartglinsende boblejakker og lyseblå dongeribukser.

Politiet har mange patruljer i området, og foretar også søk med en hundepatrulje. Jøkling forteller at politiet ser alvorlig på hendelsen.

- Dette er et ran av en person på et offentlig sted, sier han.

Politiet har sikret videobilder.

Dagbladet følger saken.