Søker fortsatt etter kajakkpadler i Voss

Ble meldt savnet lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Søket fortsetter søndag etter en kajakkpadler som ble meldt savnet i Raundalselva i Voss lørdag.

Letingen pågikk hele natten med hjelp fra politiet, Røde Kors, Hordaland sivilforsvarsdistrikt og Norske Redningshunder. Den savnede padlerens kajakk ble funnet like før klokken 7 søndag morgen ovenfor Palmafossen i Raundalselva.

Letingen fortsetter utover dagen søndag og politiet skal vurdere fortløpende hvilke søkemetoder som skal benyttes videre.

- Den savnede er en knapt 20 år gammel mannlig britisk statsborger. Hans familie er varslet og blir fortløpende orientert om den pågående aksjonen, opplyser operasjonsleder Erik Hole i Hordaland politidistrikt.

Tatt av strømmen Politiet fikk klokken 18.28 lørdag kveld en telefonsamtale fra en fortvilet mann som fortalte at kameraten hans hadde falt ut av en kajakk og blitt ført med strømmen nedover den strie elva. Den savnede padleren var i et følge på fire da ulykken skjedde. Politiet fikk opplyst at mannen ble sittende fast. Han ble tatt av strømmen da han forsøkte å komme seg løs.

Det er stor vannføring i elva, noe som skaper utfordringer for redningsaksjonen. Lørdag kveld ble det funnet en hjelm, men det er usikkert om den tilhører den savnede padleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer