LETER:  Letemannskaper forlater Molde brannstasjon for å delta i søket etter en 7 år gammel gutt som ble borte fra en bowlinghall i byen mandag ettermiddag. Foto: NTB SCANPIX.
LETER: Letemannskaper forlater Molde brannstasjon for å delta i søket etter en 7 år gammel gutt som ble borte fra en bowlinghall i byen mandag ettermiddag. Foto: NTB SCANPIX.Vis mer

Søker i sjøen etter savnet sjuåring i Molde

Store styrker leter nå etter gutten (7).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet): - Vi kan ikke utelukke at han er bortført mot sin vilje. Det er forhold rundt en del observasjoner som vi har gjort, som gjør at vi har mistanke om det, sier pressekontakt ved ved Nordmøre- og Romsdal politidistrikt, Alf Stormo, til Dagbladet

Politiet i Molde har altså satt i gang en stor leteaksjon etter en sju år gammel gutt i Molde.

Sjuåringen ble sist sett kl. 16.00 ved Molde bowling i Verftsgata, like utenfor Molde sentrum.

Politiet har kalt inn alt tilgjengelig mannskap for å lete etter gutten, som var i bowlinghallen og spilte bowling sammen med sin mor.
Gutten er fra Litauen, men snakker godt norsk.

- Vi har nå ti hundeekvipasjer og 90 personer i letemannskapene som forsøker å finne gutten. Vi kjører et bredt og gjennomgående søk, forteller Stormo til Dagbladet.

Søk i sjøen
Politiet har fått bistand fra blant annet Røde Kors og Molde brannvesen i søket etter sjuåringen.

Brannvesenet har satt i gang søk også i havnebassenget.
Politiet har tidligere søkt etter gutten langs strandkanten siden bowlinghallen ligger like ved sjøen.

I følge politiinspektør Ole Brudevoll ved Nordmøre- og Romsdal politistasjon, søkes det fortsatt i bowlinghallen som er lokalisert i et svært stort bygg.
I følge Brudevoll skulle gutten gå på toalettet. Siden har ingen sett ham, men de håper fortsatt på at de leter etter en gutt som har gått seg vill.

Seks politipatruljer, Røde Kors og Molde brannvesen leter nå etter sjuåringen. I tillegg er ti hunder fra Norske Redningshunder på vei til området som ligger snaue to kilometer øst for Molde sentrum.

Hettegenser med supermann Gutten har mørkt blondt hår, er kledd i en mørk joggedress og ha på seg en blå hettegenser med supermannmerke.
Sjuåringen har også på seg bowlingsko.

Politiet oppfordrer folk å se etter gutten, og snarest ringe 112 om han blir observert.