Søker i sjøen etter savnet sjuåring i Molde

Store styrker leter nå etter gutten (7).

LETER:  Letemannskaper forlater Molde brannstasjon for å delta i søket etter en 7 år gammel gutt som ble borte fra en bowlinghall i byen mandag ettermiddag. Foto: NTB SCANPIX.
LETER: Letemannskaper forlater Molde brannstasjon for å delta i søket etter en 7 år gammel gutt som ble borte fra en bowlinghall i byen mandag ettermiddag. Foto: NTB SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND (Dagbladet): - Vi kan ikke utelukke at han er bortført mot sin vilje. Det er forhold rundt en del observasjoner som vi har gjort, som gjør at vi har mistanke om det, sier pressekontakt ved ved Nordmøre- og Romsdal politidistrikt, Alf Stormo, til Dagbladet

Politiet i Molde har altså satt i gang en stor leteaksjon etter en sju år gammel gutt i Molde.

Sjuåringen ble sist sett kl. 16.00 ved Molde bowling i Verftsgata, like utenfor Molde sentrum.

Politiet har kalt inn alt tilgjengelig mannskap for å lete etter gutten, som var i bowlinghallen og spilte bowling sammen med sin mor.Gutten er fra Litauen, men snakker godt norsk.

- Vi har nå ti hundeekvipasjer og 90 personer i letemannskapene som forsøker å finne gutten. Vi kjører et bredt og gjennomgående søk, forteller Stormo til Dagbladet.

Søk i sjøen Politiet har fått bistand fra blant annet Røde Kors og Molde brannvesen i søket etter sjuåringen.

Brannvesenet har satt i gang søk også i havnebassenget.Politiet har tidligere søkt etter gutten langs strandkanten siden bowlinghallen ligger like ved sjøen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.