Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Søker med store styrker etter «fjortis-raner»

Nytt kioskran i Oslo i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En raner stakk av med et ukjent kontantbeløp fra en 7-Eleven-kiosk på Majorstua i Oslo i kveld.

Dette er det foreløpig siste av en rekke ran av kiosker i Oslo den siste tiden. Senest onsdag kveld ble en Narvesen-kiosk i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka ranet av en bevæpnet og maskert mann som fikk med seg kontanter.

Politiet ser ikke bort fra at ranet i Industrigata på Majorstua torsdag kan settes i sammenheng med øvrige ran den siste tiden.

Raneren skal ha vært alene. Han brukte et håndvåpen til å true til seg et pengebeløp fra den ansatte, som var alene i kiosken. Politiet ble varslet like før klokken 19.30.

- Ingen ble fysisk skadd. Våpenet ble ikke avfyrt, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt

Raneren beskrives som en ung mann, 15-20 år gammel. Han hadde på seg grå hettegenser og blå jeans. Vitner beskriver klærne som «fjortisstil», klær med en del påskrift.

Mannen forsvant til fots østover etter ranet. Store politistyrker ble satt inn i letingen etter ham.

- Vi søker med store styrker. Både hunder og helikopter er satt inn, sier Krokan.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling