Søker på nytt etter Dung Tran Larsen

Politiet fikk nytt, konkret tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Politiet i Bergen vil søke på nytt etter savnede Dung Tran Larsen. Det melder TV2.no.Politiet sier at de har fått nye tips i saken.- Vi fikk tipset tidlig i sommer, men vitnet ville være anonymt den gang. Så vi har brukt tid på å få vitnet til å stå fram, og det har vi klart. Nå har vi hatt vitneavhør, sier politiinspektør Tore Salvesen til Dagbladet.

Han forklarer at vitnet hadde gjort observasjoner den sommeren Dung (22) forsvant.- Observasjonen er så konkret av vi vil gjennomføre søket.

Ifølge bt.no vil politiet søke etter Dung allerede i kveld, ved Nordhordlandsbroen.KNM Tyr skal søke med undervannskamera fra klokken 2000 i kveld.- Og vi holder på så lenge det er nødvendig, sier Salvesen.

Frode Skogvold, advokat for Dungs ektemann, ble informert av plitiet om dette nye søket i ettermiddag.— Ektemannen er glad for at politiet fortsatt gjør forsøk på å finne Dung, sier Skogvold.

Dung Tran Larsen ble meldt savnet 20. juli 2007 av ektemannen, men har aldri blitt funnet. 10. september i år ble saken henlagt av Riksadvokaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer