VIP fra Midtøsten:

Søker skandinavisk sykepleier

- Vesentlig høyere lønn enn i Norge, forteller bemanningsleder.

SYKEPLEIER: En skandinavisk sykepleier har nå muligheten til å få seg en jobb litt utenom det vanlige. (Illustrasjonsfoto) Foto: Tore Meek / NTB scanpix
SYKEPLEIER: En skandinavisk sykepleier har nå muligheten til å få seg en jobb litt utenom det vanlige. (Illustrasjonsfoto) Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I disse dager søkes en sykepleier med skandinavisk statsborgerskap til stillingen som personlig velvære-assistent til en VIP, eller «svært viktig person» i Midtøsten.

I den noe uvanlige stillingsannonsen står det at søkeren vil bo i Midtøsten, og reise 60 prosent av tida. Man vil motta en «konkurransedyktig godtgjørelse» uten skatt, inkludert gratis bolig og bil. I tillegg får man internasjonal helseforsikring. Stillingen er utlyst gjennom bemanningsforetaket Dignus Medical.

- Det søkes en skandinavisk sykepleier fordi Skandinavia har et godt utdanningssystem innen helse. Vår oppdragsgiver mener skandinaver er etterrettelige, ryddige og har god etisk standard, sier Tor-Egil Christensen, daglig leder og partner i Dignus Medical, til Dagbladet.

Kosthold og medisinering

Grunnet konfidensialitet kan ikke Christensen si mer om arbeidsgiveren annet enn at han er en velstående og gift forretningsmann som med behov medisinsk assistanse. Vedkommende driver omfattende virksomheter i Midtøsten, Asia og Europa, og ønsker å bygge et team rundt seg slik at han kan være velfungerende på reise og privat.

DAGLIG LEDER: Tor-Egil Christensen, daglig leder og partner i Dignus Medical.
DAGLIG LEDER: Tor-Egil Christensen, daglig leder og partner i Dignus Medical. Vis mer

- Stillingstittelen «velvære-assistent» innebærer å sørge for at oppdragsgiver fungerer godt i det daglige, og hjelpe til med alt fra kosthold til medisinering. Kandidaten vil også følge ham i møter med medisinske spesialister i London, New York og andre steder i verden.

- Vesentlig høyere lønn

Den daglige lederen forteller at lønnen avhenger av kandidatens erfaring, og at dette avtales individuelt.

- Men jeg kan si det er en meget konkurransedyktig lønn som er vesentlig høyere enn hva en sykepleier kan forvente å tjene i Skandinavia. Kandidaten vil også få ekstra godtgjøring knyttet til pensjonskostnader.

Søknadsfristen går ut 20. april, og Christiansen kan fortelle at de har fått god respons fra hele Skandinavia.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer