Søker under jorda etter Trine Frantzen

Kriminalteknikere søkte i dag etter savnede Trine Frantzen under kumlokk ved et leilighetskompleks i Øvsttunveien i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet.no): Trine Frantzen var 31 år gammel og narkoman da hun ble meldt savnet 13. mai 2004.

Etter at privat etterforsker Ola Thune i TVNorge hadde servert ramsalt kritikk mot politiets arbeid med saken, ble en ny etterforskningsgruppe satt i arbeid i slutten av oktober i fjor, ledet av politiinspektør Kaare Songstad i Hordaland politidistrikt.

Åpnet kumlokk

Det er opplysninger i saken om at Trine Frantzen skal ha overnattet i et leilighetskompleks i Øvsttunveien 25 natt til 7. mai 2004. Klær og husnøkler som tilhørte henne er funnet inne i leiligheten.

Derfor har politiet søkt i området rundt den store boligen. I går arbeidet tre kriminalteknikere med å åpne flere titalls kumlokk for å søke etter henne nede i avløpssystemet.

- Det er flere titalls kumlokk i et begrenset område rundt boligen her. Vi skal åpne alle for å se om det kan være noe nede i dem, sier leder Per Slaatten for kriminalteknisk seksjon til Dagbladet.no.

Han var med på søket med fotoapparat for å dokumentere arbeidet.

Fant ingenting

OMFATTENDE SØK:Leder Per Slaatten for kriminalteknisk seksjon (i midten) søkte sammen med to kolleger under kumlokk etter Trine Frantzen. Foto: Leif Stang
OMFATTENDE SØK:Leder Per Slaatten for kriminalteknisk seksjon (i midten) søkte sammen med to kolleger under kumlokk etter Trine Frantzen. Foto: Leif Stang Vis mer

I tillegg gikk to hundeekvipasjer i terrenget for å snuse etter mulige spor i den gamle forsvinningssaken.

- Vi har søkt i området tidligere, men har ikke vært nede i kumlokkene. Nå skal vi være 110 prosent sikre på at alt er gjennomgått i dette området, sier informasjonsleder Trygve Hillestad.

Søket ble avsluttet ved 1400-tida uten at det var gjort funn av interesse. Nå skal etterforskningsgruppen evaluere arbeidet før de tar stilling til om mer skal gjøres i Øvsstunveien.

OVERNATTET:I dette leilighetskomplekset i Øvsttunveien 25 skal Trine Frantzen ha overnattet før hun ble meldt savnet i mai 2004.