«Søker unge, velbygde menn mellom 18 og 30 som jeg kan slakte»

Den tyske menneskeeterens offer hadde trolig svart på en annonse. Politiet tror han var innforstått med at han skulle myrdes og spises.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): «Jeg søker unge, velbygde menn mellom 18 og 30 år som jeg kan slakte.» Slik lød annonsen som Armin M. hele 80 ganger rykket inn på en Internett-kontaktside for homofile.

Dataeksperten Bernd Jürgen Brandes (42) var en av minst fem menn som svarte. Det var morderens annonsering for å finne et nytt offer som fikk politiet til å starte etterforskningen.

Før Bernd Jürgen Brandes flyttet inn hos sin morder, solgte han bilen og private datautstyr til flere hundre tusen kroner. Han fortalte sine foresatte i Siemens-konsernet at han måtte ta seg fri for å utrette «private gjøremål».

Flambert penis

Til sin mannlige samboer René sa han ingenting da han forlot deres luksusloftsleilighet i Berlin-bydelen Tempelhof, men lot som han gikk på jobben som vanlig 9. mars i fjor.

50 videokassetter som Armin M. hadde tatt opp, dokumenterer mordet på Bernd Jürgen Brandes til siste, mest rystende detalj.

Før offeret ble drept med kniv, stykket opp og delvis fortært, viser videoopptakene at de to flamberte og deretter stekte offerets penis, som de spiste sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer