Søker vitner etter dødsulykke: - Vi vet ikke hva som har skjedd

Mann i 60-åra omkom. Kvinnelig sjåfør i 70-åra fraktet til sykehus med luftambulanse.

RV7: Torsdag 4. april skjedde det en ulykke på riksvei 7 ved Bromma i Hallingdal. Politiet leter etter vitner til hendelsen. Video: Ole Edvin Tangen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet vet ennå ikke hva som har skjedd etter at en mann i 60-åra omkom i en trafikkulykke ved Riksvei 7 sør for Bromma i Hallingdal.

Ifølge politiet skal en kvinne i 70-åra ha kjørt en bil som kjørte over en mann i 60-åra. Politiet fikk melding om ulykken 13.38 i ettermiddag, og mannen ble erklært død på stedet.

Kvinnen i 70-åra som kjørte bilen, ble fraktet med luftambulanse til sykehus, og politiet har derfor ikke fått avhørt henne ennå.

Uklare omstendigheter

- Mannen som har omkommet har trolig befunnet seg mellom Riksvei 7 og huset sitt som ligger helt inntil Riksvei 7, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

- Det er uklare omstendigheter på hvorfor bilen og bilføreren kjørte på mannen. Vi vet ikke hva som har skjedd. Mannen bor omkring 4-5 meter fra hovedveien, men vi vet ikke hvor han har befunnet seg da ulykken skjedde, sier Johnsrud.

Da politiet kom til stedet lå personbilen på taket i grøfta utenfor veien.

- Dette er en alvorlig ulykke med dødsfall, og det er tatt blodprøve av kvinne. Veien er delvis stengt, og vi venter på krimtekniker og ulykkesgruppa fra vegvesenet, sier operasjonslederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer