Søker vitner etter funn av død kvinne i skolegård

Politiet vet ikke hvem den døde er.

FRAKTES VEKK: Liket av kvinnen ble fraktet vekk like før 12.30. Kvinnen ble funnet i 08.30-tida. Politiet er ferdige med sine tekniske undersøkelser på stedet, men søker i området med hunder. Foto: Aleksander Andersen/Scanpix
FRAKTES VEKK: Liket av kvinnen ble fraktet vekk like før 12.30. Kvinnen ble funnet i 08.30-tida. Politiet er ferdige med sine tekniske undersøkelser på stedet, men søker i området med hunder. Foto: Aleksander Andersen/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet). En naken kvinne ble funnet død i skolegården på Tokerud skole på Stovner i Oslo i dag tidlig.  Det var turgåere som fant den døde kvinnen like før klokka 08.30 i dag tidlig.

På bakgrunn av funn av en død kvinne i dag morges i gårdsplassen til Tokerud Skole, ber politiet publikum som har opplysninger og/eller kunnskap om kvinnen, om å ta kontakt.

Det samme gjelder dersom en har opplysninger om observasjoner/hendelser i det aktuelle  området fra i går kveld og frem til i dag kl. 09.00, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Politiet kjenner foreløpig ikke kvinnens identitet. Ifølge politiet har hun et norsk-etnisk utseende og er middelaldrende.

Kvinnen blir obdusert i løpet av dagen i dag. Politiet sier de ikke vet hva som har skejdd med kvinnen, og etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Fredelig område Mats Ones (20) er en av de nærmeste naboene til åstedet. Han passerte på en gangvei like ved i 04-tida i natt.

- Jeg passerte på den opplyste veien , da var det helt stille i området. Akkurat der kvinnen ble funnet er det ikke gatelys, nå er jeg glad for at jeg ikke gikk gjennom skolegården, sier Ones til Dagbladet.

FUNNET DØD: Kvinnen ble funnet død midt på skoleplassen. Foto: Harald S. Klungtveit
FUNNET DØD: Kvinnen ble funnet død midt på skoleplassen. Foto: Harald S. Klungtveit Vis mer

Han har selv gått på Tokerud Skole, og synes likfunnet er ubehagelig.

- Jeg håper det ikke er noen jeg kjenner, sier han.

Wenche Solveig Melby (63), som er lærer på Tokerud skole, forteller at det er en del gjennomfart ved skolegården med både turgåere og andre fotgjengere.

- Jeg går også der når det er mørkt, og har aldri følt meg utrygg. Dette er et stille og fredelig område, og nå lurer alle på hva som har skjedd, sier Melby til Dagbladet.

Det skulle ha vært et loppemarked på skolen i dag. Det ble avlyst.