Søket etter begravd Madeleine (4) avsluttet

Uten funn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Portugisisk politi sperret av et område i landsbyen Arao, nær McCann familiens feriebolig i Algarva der Madeleine McCann (4) ble bortført, og gjennomførte et omfattende søk etter fireåringen, skriver Sky News.

Politiet startet søkingen i dette området etter at den nederlandske avisa De Telegraaf for to dager siden mottok et anonymt brev, som hevder at Madeleine er drept og begravd i dette området. Brevet hevdet at fireåringen er begravd under noen steiner bare sju meter fra veien.

Den omfattende gjennomsøkingen av det flere kilometer store området er nå avsluttet.

Politiet tvilte

Portugisisk politi valgte i begynnelsen å ikke søke etter Madeleine i dette området, ettersom de ikke festet lit til det anonyme brevet. Men de besluttet å starte en gjennomsøking av området på grunn av medieoppmerksomheten brevet fikk.

Nederlandsk politi sier at de derimot tok brevet seriøst fordi det liknet på et brev de fikk i fjor, som ga detaljer om hvor to savnede belgiske jenter lå begravd.

Det er i dag 43 dager siden den fire år gamle britiske jenta ble bortført mens hun sov inne i feriehuset i Algarva, Portugal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer