Søket etter begravd Madeleine (4) avsluttet

Uten funn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Portugisisk politi sperret av et område i landsbyen Arao, nær McCann familiens feriebolig i Algarva der Madeleine McCann (4) ble bortført, og gjennomførte et omfattende søk etter fireåringen, skriver Sky News.

Politiet startet søkingen i dette området etter at den nederlandske avisa De Telegraaf for to dager siden mottok et anonymt brev, som hevder at Madeleine er drept og begravd i dette området. Brevet hevdet at fireåringen er begravd under noen steiner bare sju meter fra veien.

Den omfattende gjennomsøkingen av det flere kilometer store området er nå avsluttet.

Politiet tvilte

Portugisisk politi valgte i begynnelsen å ikke søke etter Madeleine i dette området, ettersom de ikke festet lit til det anonyme brevet. Men de besluttet å starte en gjennomsøking av området på grunn av medieoppmerksomheten brevet fikk.

Nederlandsk politi sier at de derimot tok brevet seriøst fordi det liknet på et brev de fikk i fjor, som ga detaljer om hvor to savnede belgiske jenter lå begravd.

Det er i dag 43 dager siden den fire år gamle britiske jenta ble bortført mens hun sov inne i feriehuset i Algarva, Portugal.

Håper hun lever

STORT OMRÅDE: Området som ble gjennomsøkt, er flere kilometer stort. Foto: GUSTAVO BOM/AP
STORT OMRÅDE: Området som ble gjennomsøkt, er flere kilometer stort. Foto: GUSTAVO BOM/AP Vis mer

Madeleines far, Gerry McCann, har gått ut og fordømt De Telegraaf etter at de publiserte detaljer fra brevet før politiet fikk mulighet til å etterforske det nye sporte i saken. Han karakteriserte avisens handling som ondskapsfull.

Madeleines foreldre har ikke gitt opp håpet om å finne datteren i live.

43 DAGER: Madeleine McCann beø bortført for 43 dager siden.
REFSER AVIS: Gerry McCann går hardt ut mot den nederlandske avisen De Telegraaf. Bildet er fra en pressekonferanse Madeleines foreldre holdt i Marokko.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer