Søkk borte

President Donald Trump har vært søkk borte siden onsdag morgen norsk tid. Valgkampsjef Bill Stepien forsikrer om at Trump lever og har det bra.

LANGET UT: President Donald Trump viste seg offentlig for første gang siden valgnatta. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Rundt klokka 00.35 holdt Donald Trump pressekonferanse for første gang siden valgnatta. Der kom han nok en gang med anklager om at valget har vært «korrupt», og at han ville ha vunnet om stemmene hadde blitt talt opp på lovlig vis.

OSLO / WASHINGTON (Dagbladet): Det var en optimistisk president Donald Trump som talte til folket fra Det hvite hus onsdag morgen omkring klokka 8. Han hadde vunnet vippestaten Florida og var overbevist om at han ville vinne Pennsylvania og Michigan også.

- Slik jeg ser det, så har vi allerede vunnet, sa han.

- Trump lever

Halvannet døgn seinere har han mistet Michigan til Biden, og i tillegg står Pennsylvania i fare for å glippe. Trump har ikke vist seg offentlig siden onsdag morgen, og det er fortsatt ikke varslet noen nært forestående offentlig opptreden.

Det hvite hus er hermetisk lukket flere hundre meter rundt residensen. Store gjerder er satt opp rundt hele området, der Donald Trump skal ha oppholdt seg fram til torsdag kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer