Sol i nord

Reis til Nordland hvis du vil ha solskinn på bunadssølvet i morgen. Også store deler av Trøndelag kan regne med godvær nasjonaldagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Paraplyen kan ellers bli god å ha de fleste steder i landet i morgen. Bare Nordland og Trøndelag får løfter om pent vær fra statsmeteorolog Øyvind Johnsen. Og aller verst skal det bli på Sør-vestlandet.

- Sør på Vestlandet kan folk regne med regn på formiddagen og noe lettere vær utover ettermiddagen, sier Johnsen til Dagbladet.

Sola slutter i Møre

Mens Finnmark får en god del skyer og muligens regn, kan Troms fylke vente seg lettere skydekke og en god del oppholdsvær. Og temperaturen kan komme til å ligge over 20 grader.

Det gode været starter i Nordland og ender i Møre og Romsdal, og Nordmøre kan forvente nedbør utover ettermiddagen.

Våt nasjonaldag i vest

Sunnmøre og resten av Vestlandet får regn store deler av dagen, og der kommer nok barna i barnetogene til å bli nødt til å ha på regnfrakk fra tidlig på dagen. Utover ettermiddagen kan det bli noe lettere vær på den sørligste delen av Vestlandet. Temperaturen blir omlag 15-16 grader.

På Sørlandet kommer nedbøren inn i løpet av formiddagen, og det dårlige været vil øke på utover ettermiddagen. Statsmeteorologen kan ikke love at barnetogene vil gå klar av regnværet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer