Sol, sex og shopping

I feriebyen Cap d'Agde i Sør-Frankrike foregår alle hverdagssysler uten klær. Men om kvelden kler folk på seg. Det er da ting begynner å skje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«LITT FREKKERE enn andre nudiststeder», hadde vi fått høre av en fast Cap d'Agde-gjest. Hun la til at alt «ville gå bra hvis vi var litt «open minded»».

- Herlighet, sa fotografen.

- Akkurat som om vi ikke har sett en gutte-tiss før.

- HVA ER DETTE?

Fotograf Mette stirrer meg stivt inn i øynene. Taxien er stoppet. Sjåføren har slått av motor og takstameter. Han er i ferd med å lempe bagasjen ut på fortauet foran leilighetsanlegget «Port Nature». Vi sitter fortsatt i baksetet. Vi måper:

Et middelaldrende par sykler forbi. Hun er bare iført joggesko og en liten skulderveske. Han har tatt på seg en t-skjorte og ellers lagt utstyret til rette på sykkelsetet. I telefonkiosken står en mann i tredveårene kledt i rompetaske og briller. Den sure vinden er kanskje årsaken til at mannen som lener seg på bilen ved siden av, har caps på hodet. Det er merkelig nok ingen fysiske tegn til at han fryser nedentil.

Det er noen år siden jeg hørte om «naken-byen» i Sør-frankrike. Byen hvor det i 30 år har vært påbudt å gå naken, såfremt været tillater det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer