Sol, sol, sol!

Sommeren er langtfra slutt. Finn fram solkrem, svømmeføtter og kjølebag! Høytrykket bader hele Norge i sol - og slik skal det bli hele helga! Sjekk helgeværet der du bor!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ferien er over, skolestarten er her og det er selvfølgelig sommerferievær. Det er soltørste nordmenn fornøyde med, og nå får vi høre at herligheten fortsetter:

- Østlandet får temperaturer opp mot 28-29 grader i helga. Det blir pent og varmt og bare sol, sier vakthavende meteorolog Børje Johanssen ved Meteorologisk institutt til Dagbladet.no.

Ikke en millimeter

Det blir ikke noe regn på Østlandet i det hele tatt. Hedemark får det beste været. Høytrykket ligger i øst, og det blir bedre jo lengre øst man kommer.

- Det kan muligens bli noe morgentåke, som Oslo hadde i dag, men den forsvinner ganske raskt, sier Johanssen.

Er det ikke på Østlandet du bor? Det gjør ingenting. Johanssen kan nemlig sette på autopiloten når han snakker om helgeværet.

- Hvordan blir det på Vestlandet?

- Det blir det samme der også. 20-25 grader. Det blir pent og varmt og bare sol, svarer han kontant.

I dag er det imidlertid ikke så fint på Vestlandet. Det er utrygt for regnbyger og overskyet. Men det går altså over, lørdag og søndag blir flotte dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer