Sol, strand og shopping. Den franske Rivieraen er garantist for en vellykket ferie

Kombinasjonen av deilig strandliv, kulinariske godbiter og stilig glamour gjør Sør-Frankrike til en soleklar sommerfavoritt.

POOL MED UTSIKT: Lev livet på berømte Nikki beach i St. Tropez. Kanskje spotter du en kjendis underveis. Foto: Runar Larsen og NTB Scanpix
POOL MED UTSIKT: Lev livet på berømte Nikki beach i St. Tropez. Kanskje spotter du en kjendis underveis. Foto: Runar Larsen og NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Like sikkert som at det går mot varmere årstider, er det at Den franske rivieraen blir en av våre største feriefavoritter. Strandliv på steder som Nice, Cannes og St. Tropez slår aldri feil, men regionen byr også på andre gleder.

For mange er de tre s-er regionens høydepunkt: Sol, strand og shopping. Dette er fellesnevnere for de fleste populære reisemål langs Sør-Frankrikes middelhavskyst.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer