Solberg kritiserer Apenes

- Har vært helt over streken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Høyre-leder Erna Solberg kritiserer Georg Apenes for hans karakteristikker av Martin Engeset og sier han har gått langt over streken.

Solberg mener den tidligere stortingspolitikeren og direktøren for Datatilsynet har trådt over en grense når han har beskrevet Engeset som «massivt udugelig», «bornert» (trangsynt) og «en skam for sitt parti».

- Jeg synes Georg Apenes har vært helt over streken for hvordan man omtaler og uttaler seg om stortingsrepresentanter, sier Erna Solberg til NRK.

Engeset trakk seg fra Østfold Høyres liste etter at nominasjonsmøtet vraket ham fra førsteplassen og i stedet plasserte ham på andreplass, etter Ingjerd Schou som fikk én stemme mer.

Solberg sier hun ikke kjenner seg igjen i Apenes kritikk av Engeset.

- Jeg har et helt annet inntrykk av mitt samarbeid med Martin Engeset. Han har vært en bra medarbeider i Stortinget og han har jobbet masse for Østfold-sakene, sier Erna Solberg.

(NTB)

<b>FÅR KRITIKK:</b> Georg Apenes blir kritisert av Erna Solberg Foto: SCANPIX
FÅR KRITIKK: Georg Apenes blir kritisert av Erna Solberg Foto: SCANPIX Vis mer
<b>
Vis mer
KRITISERER APENES: Høyre-leder Erna Solberg kritiserer Georg Apenes for hans karakteristikker av Martin Engeset og sier han har gått langt over streken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer