Solberg taus om blomsterhilsener fra grupper som kaller henne forræder

Listhaug ber folk ta avstand fra gruppene.

STILLE: Sylvi Listhaug (Frp) har mottatt massiv støtte og hundrevis av blomsterhilsener. Erna Solberg (H) har så langt ikke kommentert at flere av hilsenene kommer fra grupper som kaller henne forræder. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
STILLE: Sylvi Listhaug (Frp) har mottatt massiv støtte og hundrevis av blomsterhilsener. Erna Solberg (H) har så langt ikke kommentert at flere av hilsenene kommer fra grupper som kaller henne forræder. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Justisminister Sylvi Listhaug har nærmest badet i blomster etter massive støtteerklæringer fra sine tilhengere, i kjølvannet av den sterkt kritiserte Facebook-posten om Arbeiderpartiet i forrige uke.

Velgere og partivenner er blant dem som har sendt blomster, men også grupper som stiller seg svært kritiske til både Arbeiderpartiet og statsminister Erna Solbergs asylpolitikk har gitt sine hilsener.

Initiativet om å sende blomster til ministeren ble lagt ut på Facebook-siden «Slå ring om Norge» natt til fredag. Også Facebook-sidene «Norge fritt for Islam» og «Vi som støtter Sylvi Listhaug» har kommet med slike oppfordringer.

På den førstnevnte siden omtales Listhaugs sjef, statsminister Erna Solberg (H), blant annet som en forræder.

- Kaller oss hatefulle

​- Erna Solberg holder sin vernende hånd over utenlandske voldsmenn og kriminelle, og kaller oss hatefulle når vi snakker om det, og intolerante når vi ikke vil finne oss i det, skriver «Slå ring om Norge» i en av sine nylige poster.

Like etter klokka 17 ble gruppa tatt ned fra Facebook. Det er foreløpig uvisst om det er selskapet eller gruppa selv som har tatt den ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer