UTSETTER FERIE: Statsminister Erna Solberg (H) utsetter ferien med familien på grunn av terrortrusselen mot Norge. Her er hun fotografert sammen med ektemannen Sindre Finnes på Utøya tidligere denne uka. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
UTSETTER FERIE: Statsminister Erna Solberg (H) utsetter ferien med familien på grunn av terrortrusselen mot Norge. Her er hun fotografert sammen med ektemannen Sindre Finnes på Utøya tidligere denne uka. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Solberg: Terrorbeskjeden kom i går

Statsminister Erna Solberg (H) fikk vite om terrortrusselen mot Norge onsdag kveld. Hun har tillit til at politiet iverksetter nødvendige tiltak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsministeren sier til NTB at hun og regjeringens sikkerhetsutvalg ble informert om trusselen onsdag kveld og at de holdes løpende orientert.

- Dette er en terrortrussel mot Norge som PST og Etterretningstjenesten vurderer som troverdig. I tråd med den økte åpenheten om slike vurderinger, har PST valgt å offentliggjøre trusselvurderingen. Jeg har tillit til at politiet følger saken og iverksetter nødvendige tiltak, og at PST og Etterretningstjenesten samarbeider godt gjennom det felles kontraterrorsenteret, sier Solberg.

©NTB