Solberg vraket bilen

Petter Solberg er på vei til sjukehus i Tyskland etter at han knuste bilen i 150 km/t i dag. Nå skal han besøke kartleseren sin på sjukehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOSTALSEE/OSLO (Dagbladet.no): Speilglatt veibane er årsaken til at Solberg kjørte ut i voldsomt fart i dag. Kartleser Phil Mills er kjørt til sjukehus etter en kollisjon med betongvegg.

- Jeg er på vei til sjukehuset nå, forteller Petter Solberg til Dagbladet.no.

- Er du skadd?

- Nei, jeg er ikke det. Men jeg skal gjennom en sjekk når jeg først er på sjukehuset. Jeg skal ditt for å besøke kartleseren min, sier Solberg, før han må avslutte samtalen.

Selv om ikke Slberg er skadd, er han rystet etter ulykken. Han fryktet det verste om kartleseren sin.

Kjørte ut av svingen

Ulykken har skjedd inne på et militært område, slik at media ikke har tilgang for å ta bilder av bilen som er totalvraket.

- Den siden av bilen der Mills satt er helt trykt inn. Ulykken skjedde i en slak venstresving. Solberg hadde bilen i 5. gir og holdt en fart rundt omlag 130 km/t da de kjørte av veien, sier Dagbladets motorsportjournalist Roy Wahlstrøm til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde drøyt 400 meter ut i 12. fartsprøve på den kjente Panzerplatte i Rally Tyskland. Etappen er en av de lengste, 40,3 km lang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer