Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Soldat funnet i god behold

Tvunget inn i bil nord for Tel Aviv, hevdet israelsk fjernsyn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Israelsk fjernsyn meldte onsdag ettermiddag at en fjerde israelsk soldat var kidnappet mens han haiket ved en landevei like nord for den israelske byen Tel Aviv. Det israelske militæret undersøkte umiddelbart påstandene og har nå gitt beskjed om at soldaten er funnet i god behold, melder nyhetsbyrået AP.

Det var israelske Channel 2 som først meldte at politiet i Israel var blitt oppringt av en haikende soldat like nord for Tel Aviv som hadde observert en mistenkelig bil.

Andre kilder fortalte den konkurrerende kanalen Channel 10 at de hadde sett en soldat bli tvunget inn i en bil i det samme området.

Israel er i konflikt med palestinerne etter at den 19 år gamle soldaten Gilad Shalit ble kidnappet av militante palestinere 25. juni i år. To uker seinere ble de to soldatene Eldad Regev (26) og Ehud Goldwasser (31) kidnappet av Hizbollah ved grensen til Libanon. Kidnappingene har ført til krigstilstander mellom Israel på den ene siden og palestinerne, Libanon, Syria og Iran på den andre.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.