Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Soldater forsøkt påkjørt utenfor moské, bilføreren skutt

Soldater forsøkt påkjørt i Frankrike.

SKUTT: Bilføreren ble skutt da han forsøkte å kjøre på to soldater som holdt vakt utenfor en moské i Frankrike. Foto: AFP / PATRICK GARDIN / NTB scanpix
SKUTT: Bilføreren ble skutt da han forsøkte å kjøre på to soldater som holdt vakt utenfor en moské i Frankrike. Foto: AFP / PATRICK GARDIN / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer ble såret da en bilfører forsøkte å kjøre på soldater som holdt vakt utenfor en moské i Valence sør i Frankrike. Bilføreren ble skutt og såret på stedet.

Sjåføren forsøkte to ganger å kjøre på soldatene før de skjøt tilbake mot ham.

- En soldat og en sivil ble lettere skadd da en bilfører kjørte inn i vaktstyrken ved en moské i Valence, sør i Frankrike fredag, sier ordføreren Nicolas Daragon til fjernsynskanalen iTELE.

Sjåføren ble lettere såret da han ble skutt av vaktstyrken, og er brakt til sykehus. Mannens identitet, motiv og psykiske tilstand, er ukjent. En tilfeldig sivil ble truffet av skudd fra vaktstyrken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media