Soldater satt inn mot gevær-desperadoen

DRAMMEN (NTB): Både militæret og Oslo-politiets beredskapstropp var ved 23.00-tida i kveld koblet inn mot mannen som flere ganger løsnet skudd fra en enebolig i Stubberudveien på Konnerud i Drammen. Ingen ble skadd. Mannen har forskanset seg i eneboligen siden 18.00-tida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet i Drammen fikk først melding om skytingen i 18.00-tida, og rykket ut med store mannskaper. Like etter klokka 21 løsnet mannen en serie nye skudd, trolig fra et automatvåpen.

  Klokka 23.30 hørtes så igjen to nye skudd.

 Politiet i Drammen sendte hele politikorpset sitt til åstedet, utstyrt med hjelmer og skuddsikre vester. I tillegg bisto Oslo politidistrikt med hunder og mannskap fra beredskapstroppen.

Militære

Like før klokka 23.00 passerte et pansret militært personellkjøretøy politisperringene med retning eneboligen der mannen hadde forskanset seg. Kjøretøyet var fra Telemark bataljon på Heistadmoen og ført av militært personell.

 En håndfull soldater befant seg ved sperringene da det militære kjøretøyet kjørte inn i området.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer