Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Soldater savnet etter kamper i Saudi-Arabia

Harde kamper mellom saudiarabiske styrker og jemenittiske opprørere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Tre saudiarabiske soldater er drept og fire savnet etter flere dager med kamper mellom saudiarabiske styrker og jemenittiske opprørere.

Saudi-Arabia innledet en militæroffensiv mot de jemenittiske huthiopprørerne torsdag, etter at opprørerne ifølge saudiarabiske styresmakter var gått inn i Jabal Dukhan og andre områder nær grensa mot Jemen.

- Situasjonen er nå rolig, spesielt i Jabal Dukhan, hvor vi har gjenvunnet full kontroll. I andre områder er det fortsatt uro, sier statssekretær Khalid bin Sultan bin Abdul-Aziz i Saudi-Arabias forsvarsdepartement til nyhetsbyrået SPA.

Tre saudiarabiske soldater er drept og femten såret i kampene, opplyser statssekretæren. I tillegg er fire soldater savnet.

De såkalte huthiopprørerne i Jemen sier på sin side at de har slått den saudiarabiske hæren tilbake og tatt flere soldater til fange. Kampene skal ha foregått på begge sider av grensa til Jemen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media