Solgløtt i helga

Temperaturene faller igjen til uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Butikkene har salg på sommerklær og sydenturene er utsolgte. Østlandet fikk sin sommer tidlig i år, og har siden vasset i regn og flom i flere uker. Sola holdt ut litt lenger i nord, men nå ser det ut til at den har gjemt seg også her. I et fortvilt forsøk på å skrive en gladnyhet ringte Dagbladet.no til meteorologisk institutt, men håpet brast, dessverre.

Les mer om været her.

- Litt sol i helga, sier statsmeteorologen, men det er ikke mye å skryte av. For de aller fleste blir det noe sol, men også regnbyger. Og det er høydepunktet i langtidsvarselet. Til uka blir det verre.

Best i Midt-Norge

Statsmeteorolog Jan-Erik Johnsen ved Meteorologisk institutt gjennomsøker listene etter godværet, og plukker frem det nordlige Vestlandet, Trøndelag og Møre og Romsdal. Her blir det stort sett pent vær, med temperaturer opp imot 25 grader på søndag, sier han.

– Men i Nordland vil det ta litt tid før varmen tar seg opp. Tidlig lørdag får de enkelte byger før det blir bedre utover dagen, temperaturene vil ligge mellom 10 og 15 grader. På søndag vil innlandet få temperaturer over 20 grader, sier Johnsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer