PRISKUTT: Leiligheten på Tjuvholmen ble forsøkt solgt for 26 mill. Foto: NTB Scanpix/Cornelius Poppe.
PRISKUTT: Leiligheten på Tjuvholmen ble forsøkt solgt for 26 mill. Foto: NTB Scanpix/Cornelius Poppe.Vis mer

Solgt for 24,5 mill. etter rabatt

Eiendomsinvestor Andreas Arnhoff la leiligheten på 150 kvadratmeter på Tjuvholmen ut for salg til 26 mill. i februar. Nå er leiligheten solgt for 24,5 mill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Eiendomsinvestor Andreas Arnhoff la leiligheten på 150 kvadratmeter på Tjuvholmen ut for salg til 26 mill. i februar. Nå er leiligheten solgt for 24,5 mill.

- 26 millioner var en høy pris, og når en kjøper uteblir så gjorde vi en liten justering i samråd med selger, for å treffe markedet litt bedre. Og det lyktes vi med, sier eiendomsmegler Fredrik Dyve i Privatmegleren Dyve & Partner til Finansavisen.

I februar i år ble endeleiligheten på 150 kvadratmeter i 7. etasje på Dyna Brygge 5 på Tjuvholmen lagt ut for salg med prisantydning på 26 millioner kroner. Men da et salg uteble, ble prisantydningen kuttet til 24,5 millioner i mai.

163.000 per. kvadratmeter

- I det dyrere prissegmentet er det fortsatt liv og folk er ute etter fine og unike objekter, sier Dyve til Finansavisen, som også solgte et hus til 12,25 millioner kroner tidligere denne uken.

Selger av leiligheten er eiendomsutvikler Andreas Arnhoff. Ifølge tinglysningen betalte han 17,15 millioner kroner for leiligheten i 2015, den har dermed steget 43 prosent i verdi i perioden.

Andre økonominyheter:
22-åring tjente 27 mill. på tre år
Petter Northug tjente 10 mill. i fjor