Solgte alt - bor i bilen

Nå reiser familien på tre rundt i Europa.

FRITID: Kajsa Rosengren Larsson (29) sa opp jobben for å leve van-livet. Samboeren Willie (34) har tatt ett års permisjon fra jobben. Her med datteren Wera (2). Foto: Privat
FRITID: Kajsa Rosengren Larsson (29) sa opp jobben for å leve van-livet. Samboeren Willie (34) har tatt ett års permisjon fra jobben. Her med datteren Wera (2). Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kajsa Rosengren Larsson (29) og samboeren Willie (34) solgte alt og bor nå i vanen sammen med dattera Wera (2).

- Dette er en herlig måte å få leve på en periode i livet – bare å reise rundt, sier Kajsa på telefon til Dagbladet.

Familien har vært på reisefot siden april i år. Akkurat nå befinner de seg i Frankrike, sør for Lyon. Planen er å dra videre til Spania og Portugal og bli der i november og desember.

Tidligere jobbet Kajsa som sosionom, men etter foreldrepermisjonen sa hun opp jobben for å følge drømmen. Samboeren Willie, som arbeider som elektriker, fikk ett års permisjon fra jobben.

- Ettersom tida går, kjenner vi at vi får mer og mer ro, og det tidligere hverdagsstresset kjennes langt borte, sier Kajsa til den svenske avisa Expressen, som først omtalte saken.

Familietid

Det beste med van-livet, synes Kajsa at er å være sammen med familien.

- Det beste med turen er at vi får være sammen, og bruke tid sammen med vår datter. Det er en helt fantastisk frihet å ha alt man trenger i bilen sin og bare kjøre dit man vil, sier Kajsa til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.