Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Solgte bolig for 254 777 kroner kvadratmeteren

Odd Kalsnes knuser alle rekorder. Nå har han solgt Nordens desidert dyreste leilighet på Gimle i Oslo.

Thomas Heftyes gate 20:  Meget populær adresse i Oslo. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Thomas Heftyes gate 20: Meget populær adresse i Oslo. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Finansavisen kan i dag fortelle at Odd Kalsnes har solgt Nordens desidert dyreste leilighet på Gimle i Oslo.

254 777 kroner pr. kvadratmeter Toppleiligheten i Thomas Heftyes gate 20 på bare 157 kvadratmeter skal nå være solgt for utrolige 40 millioner kroner. Det gir 254 777 kroner pr. kvadratmeter.

Det ble i går tinglyst en sikringsobligasjon på 40 millioner på leiligheten.

- Jeg kan bekrefte at leiligheten er solgt, sier Odd Kalsnes til Finansavisen.

Les også: Hegnar: - Boligboblen finnes ikke
 
Ukjent kjøper Hvem kjøperen er, vil ikke Kalsnes ut med. I eiendomsregisteret går det frem at selger er Christian Lorentzen som overtok leiligheten i 1998 basert på en verdi på 950 000 kroner etter Elisabeth Lorentzen, som hadde eid leiligheten siden den var ny i 1968.

Kjøperen rykker inn i et fasjonabelt nabostrøk helt ytterst på pynten på Gimle med storslagen utsikt over Frognerkilen, Oscarshall og Oslofjorden.

Grei standard Leiligheten skal ha tre soverom og tre bad samt kjøkken, stue og spisestue. Dertil kommer heis samt to garasjeplasser i kjelleren.

Standarden skal etter det Finansavisen kjenner til være grei, men ikke veldig høy.

Les også: Solgte kjempeleiligheten på Tjuvholmen for 56 mill.

Tidligere rekord Den tidligere rekorden ble satt da Color Line-eier Olav Nils Sunde kjøpte en gigantleilighet ytterst på Tjuvholmen.

Ifølge Finansavisen var prislappen på 236 millioner kroner for de 1.200 kvadratmeterne, hvilket ga en kvadratmeterpris på 193.000, som inntil nylig var gjeldende rekord i Norge og Norden.

Flere nyheter Jon og Marius har solgt 750.000 lommebøker
Oljeprisen stuper videre — analytiker spår mer elendighet
DNB-kunder skal tåle oljepris på 35 dollar

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling