Solgte datteren på internett

Var selv med på å holde henne nede under overgrepene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag fikk fire mann sin straff etter å ha forgrepet seg på en ung jente. Jenta ble solgt til mennene fordi faren hennes trengte penger til bensin, skriver den svenske nettavisen Expressen.se.

Pappaen begynte selv å misbruke datteren da jenta var fem år gammel. I tillegg har han solgt datteren til andre menn ved flere anledninger.

Via sextjenester på internett kom faren i kontakt med villige kjøpere. Han kjørte datteren til mennene, og ved et tilfelle var faren selv med og holdt jenta mens kjøperen forgrep seg på henne.

Prisen han tok for datteren kalte han for bensinpenger.

Fire av mennene som forgrep seg på datteren ved farens hjelp, ble i dag idømt fengselstraffer. Den korteste straffen ble 2,5 år, mens den strengeste ble 3,5 år.


Ingen av mennene ble dømt for voldtekt, i stedet ble de dømt for grov, seksuell utnyttelse av mindreårig.

Faren ble dømt av Linköpings tingrett til ni års fengsel og til å betale 750 000 kroner i erstatning til datteren. Han ble ikke dømt for voldtekt, noe som har ført til oppstandelse i Sverige. Faren skal i tillegg ha forgrepet seg på en annen jente i samme periode.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer