Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Solgte Florida-palass til russisk oligark. Nå kan drømmesummen forfølge Trump

Trump fikk oppfylt sin drøm om å flytte inn i Det hvite hus, men salget av et hvitt palass kan fort ende opp som et mareritt.

ETTERFORSKES: Donald Trump solgte dette luksusgodset i Palm Beach til en styrtrik russer, med skyhøy fortjeneste. Nå er salget en viktig brikke i etterforskningen av mulige bånd mellom Trump og Russland. Foto: Wikimedia Commons
ETTERFORSKES: Donald Trump solgte dette luksusgodset i Palm Beach til en styrtrik russer, med skyhøy fortjeneste. Nå er salget en viktig brikke i etterforskningen av mulige bånd mellom Trump og Russland. Foto: Wikimedia Commons Vis mer

(Dagbladet): Det er alt annet enn stille rundt USAs president Donald Trump.

Mens etterforskere i FBI og flere komiteer i Kongressen jakter pengesporet som potensielt kan knytte Trump til Russland, holder fortsatt vinden godt tak i Det hvite hus.

Den siste uka har to Trump-medarbeidere forlatt Det hvite hus etter anklager om vold i hjemmet.I går bekreftet Donald Trumps personlige advokat at han betalte over 1 million kroner til en pornostjerne som i sin tid hevdet å ha hatt en affære med Trump.Demokratene og Republikanerne krangler om hvorvidt førstnevntes omstridte notat om FBIs håndtering av Russland-etterforskningen skal offentliggjøres.På toppen av det hele er det ikke lenge til tidligere FBI-sjef James Comey kommer ut med boka «A higher Loyalty», der det er ventet at han vil komme med nye avsløringer rundt etterforskningen av bånd mellom Trumps valgkampteam og russiske myndigheter.

Følger pengene

Daværende FBI-sjef James Comey bekreftet for første gang i mars i fjor at FBI etterforsker Russland for innblanding i valget og de påståtte forbindelsene mellom russerne og Trumps medarbeidere.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?