ETTERFORSKES: Donald Trump solgte dette luksusgodset i Palm Beach til en styrtrik russer, med skyhøy fortjeneste. Nå er salget en viktig brikke i etterforskningen av mulige bånd mellom Trump og Russland. Foto: Wikimedia Commons
ETTERFORSKES: Donald Trump solgte dette luksusgodset i Palm Beach til en styrtrik russer, med skyhøy fortjeneste. Nå er salget en viktig brikke i etterforskningen av mulige bånd mellom Trump og Russland. Foto: Wikimedia CommonsVis mer

Solgte Florida-palass til russisk oligark. Nå kan drømmesummen forfølge Trump

Trump fikk oppfylt sin drøm om å flytte inn i Det hvite hus, men salget av et hvitt palass kan fort ende opp som et mareritt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Det er alt annet enn stille rundt USAs president Donald Trump.

Mens etterforskere i FBI og flere komiteer i Kongressen jakter pengesporet som potensielt kan knytte Trump til Russland, holder fortsatt vinden godt tak i Det hvite hus.

Den siste uka har to Trump-medarbeidere forlatt Det hvite hus etter anklager om vold i hjemmet.I går bekreftet Donald Trumps personlige advokat at han betalte over 1 million kroner til en pornostjerne som i sin tid hevdet å ha hatt en affære med Trump.Demokratene og Republikanerne krangler om hvorvidt førstnevntes omstridte notat om FBIs håndtering av Russland-etterforskningen skal offentliggjøres.På toppen av det hele er det ikke lenge til tidligere FBI-sjef James Comey kommer ut med boka «A higher Loyalty», der det er ventet at han vil komme med nye avsløringer rundt etterforskningen av bånd mellom Trumps valgkampteam og russiske myndigheter.

Følger pengene

Daværende FBI-sjef James Comey bekreftet for første gang i mars i fjor at FBI etterforsker Russland for innblanding i valget og de påståtte forbindelsene mellom russerne og Trumps medarbeidere.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn