«90 Day Fiancé»-deltaker:

Solgte puppesvette: - Stengt av TikTok

Stephanie Matto (31) hevder å ha tjent seg rik på promp og puppesvette. Nå fortviler hun over TikToks grep.

SVETTE PENGER: Stephanie Matto har tjent penger på å selge både promp og puppesvette, og har promotert denne spesielle forretningen via sosiale medier. Foto: Jam Press/TikTok
SVETTE PENGER: Stephanie Matto har tjent penger på å selge både promp og puppesvette, og har promotert denne spesielle forretningen via sosiale medier. Foto: Jam Press/TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du Stephanie Matto (31), som hevdet å tjene rundt 400 000 kroner i uka på å selge promp på boks, glass og krukker.

Totalt hevder hun å ha dratt inn 200 000 dollar, eller om lag to millioner norske kroner på prompene sine, ifølge nyhetsbyrået Jam Press.

Da den tidligere «90 Day Fiancé»-deltakeren havnet på sykehus med symptomer på hjerteinfarkt, måtte hun gi opp den lukrative forretningen.

For en drøy måned siden proklamerte Matto, som kommer fra Connecticut i USA, at hun hadde funnet en annen måte å håve inn penger på.

Nå skulle hun selge puppesvette på glass (!).

«Høstet» svette

Tidligere har hun hevdet at hun tjente tilsvarende 47 000 kroner i uka på dette, men nå forteller hun at hun har tjent rundt 47 000 kroner i måneden.

Selv hevder Stephanie at det bare tar henne 15 minutter å gjøre i stand ei krukke med puppesvette, men at det krever noe forberedelse:

Influenseren skal ha tilbrakt opptil fire timer daglig ved bassenget i hagen, bare for å få kroppen til å svette tilstrekkelig for «høsting».

SOLGTE PUPPESVETTE: Stephanie Matto begynte å selge puppesvette på boks i mai. Nå har hun støtt på et problem. Foto: Jam Press/TikTok
SOLGTE PUPPESVETTE: Stephanie Matto begynte å selge puppesvette på boks i mai. Nå har hun støtt på et problem. Foto: Jam Press/TikTok Vis mer

Tross den tilsynelatende enorme suksessen har hun møtt haugevis med motstand. Tidligere denne uka kom dråpen som fikk glasset til å renne over.

- Helt knust

Plutselig skal TikTok-kontoen hennes, med tusenvis av følgere og millioner av visninger, ha blitt stengt ned.

- Jeg er helt knust, sier Stephanie Matto til nyhetsbyrået Need To Know.

Stephanie hevder at det skjedde uten noen form for advarsel på forhånd.

- TikTok ga meg ingen forklaring, og det er ganske trist for meg. Jeg vet om mange som gjør verre ting, som for eksempel viser mer hud enn meg, sier hun.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

Hun sier at hun også har fått negative tilbakemeldinger fra enkelte familiemedlemmer, og at hun derfor har valgt å skjerme dem fra det. Hun understreker at hennes egen mor er komfortabel med det hun gjør.

- Det at jeg har solgt puppesvette og prompekrukker har fått TikTok til å fjerne kontoen med mine 130 000 følgere, skriver hun på Instagram.

På Instagram har mange vist sin støtte til 31-åringen.

- Bare fortsett! Folk er redde for folk som er annerledes og originale!, skriver én av dem.

- Det er aldri enkelt å være en dronning, skriver en annen.

- Misunnelige

En tredje skriver:

- Hatere er bare misunnelige fordi du er kreativ og har tjent mer penger enn de fleste tjener på lang tid med en vanlig jobb. Bare fortsett med å være deg selv!

OPPSIKTSVEKKENDE: Onlyfans rommer mange rariterer, og vi har samlet noen av de mest bisarre brukerne vi har kommet over. Video: Celina Morken Vis mer

Andre lurer på om den unike forretningsideen virkelig var verdt det, og noen påpeker at penger ikke nødvendigvis er det viktigste i livet:

- Bare få deg en ekte jobb, hvor du kommer deg ut av huset og møter folk. Livet handler ikke om å bli rik fort, skriver en annen.

Nyhetsbyrået Jam Press har forsøkt å få en kommentar fra den sosiale plattformen TikTok, men har ikke lykkes med det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer