- Solgte sex for 4,5 millioner kr

Politiet mener bordellmammaen (46) førte et detaljert regnskap over sexsalget på massasjeinstituttet. Politiet har regnet ut at hun tjente over 4,5 millioner i løpet av to og et halvt år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den thailandske kvinnen er siktet etter hallikparagrafen i straffeloven. Hun skal ha ført regnskap over påstått sexsalg på massasjeinstituttet «Rosa 69» i Munkedamsveien i Oslo i perioden 15. desember 2000 til 20. mai 2003. Ifølge det oppsiktsvekkende regnskapet til politiet har kvinnen tjent i alt 4555450 kroner på massasjevirksomheten. Dersom regnskapet stemmer, betyr det at jentene på massasjeinstituttet i snitt har hatt 14 kunder om dagen.

Håndskrevne notater

Det var etter en razzia i fjor sommer at politiet og skattemyndighetene kom over håndskrevne notater på massasjeinstituttet. En rekke asiatiske jenter jobbet i lokalene. Kvinnen hadde et enkeltmannsforetak, og førte dermed regnskap over inntekter og utgifter.

46-åringen, som eide lokalene til massasjeinstituttet, nekter straffskyld for hallikvirksomhet.

Politiadvokat Tina Bjarkø ved Oslo politidistrikt er svært sparsommelig med kommentarer.

- Saken er fortsatt under etterforskning. Jeg ønsker ikke å kommentere saken ytterligere før påtalespørsmålet er avgjort.

Kvinnen eide to massasjeinstitutter i Oslo: Seksjonen i Munkedamsveien 69 kjøpte hun for 1,75 millioner kroner for snart sju år siden. Hun hadde også lokaler i Sannergata. Begge leilighetene er solgt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.