Solgte sex for å komme hjem til jul

En 32 årig fembarnsmor ble i helga arrestert på horestrøket i Oslo, mens hun solgte sex for å skaffe penger til billetten hjem til jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ettermiddag ble kvinnen fra Sør-Trøndelag løslatt av forhørsretten mot meldeplikt. Politiet påkjærte kjennelsen.

Hun har barn i alderen sju til 13 år. De bor hos sin far. Etter det Dagbladet får opplyst, vil kvinnen nå reise hjem til sin egne foreldre og barna, som bor utenfor Trondheim.

32-åringen er siktet for en rekke bedragerier mot banker og postkontorer i Trondheim tidligere i høst. Kvinnen nekter seg skyldig. Etter at hun slapp ut etter sin første dom i sommer, har hun oppholdt seg både i Trondheim og Oslo.

Hun har reist til Oslo for å tjene penger som prostituert - og har denne begrunnelsen:

- Det er ikke noe horestrøk i Trondheim. Jeg har valgt å selge sex i Oslo for ikke å begå nye kriminelle handlinger når jeg trenger penger. I helga skulle jeg skaffe penger til billetten hjem. Etter det Dagbladet forstår, er kvinnen inne i en periode hvor hun bruker heroin. Hun er også siktet både for bruk og oppbevaring av små mengder heroin både i Trondheim og Oslo. Det erkjenner hun.

Kvinnen forteller at hun er utdannet i helsevesenet. Hun fikk etter hvert stoffproblemer. Det førte til at hun levde et dobbeltliv som skjult narkoman. For to år siden orket hun ikke dette lenger, og ga fra seg den daglige omsorgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer