Solgte sin egen kone som sex-slave for å betale for flukten fra Syria. Deltok selv i voldtektene

Familien gikk tom for penger.

FORTELLER OM GRUSOMHETER: Psykoterapaut Susanne Höhner forteller om hvordan en rekke av kvinnene hun behandler på et mottak i Berlin har vært gjennom grusomme seksuelle overgrep på sin vei fra Syria til tryggheten i Europa. Her står flyktninger på grensen mellom Makedonia og Hellas i starten av desember i fjor. Foto: Jodi Hilton/NurPhoto/NTB Scanpix
FORTELLER OM GRUSOMHETER: Psykoterapaut Susanne Höhner forteller om hvordan en rekke av kvinnene hun behandler på et mottak i Berlin har vært gjennom grusomme seksuelle overgrep på sin vei fra Syria til tryggheten i Europa. Her står flyktninger på grensen mellom Makedonia og Hellas i starten av desember i fjor. Foto: Jodi Hilton/NurPhoto/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hun er for redd for å oppgi så mye som fornavnet sitt, kvinnen som nå bor på hemmelig adresse i Berlin i Tyskland. Ektemannen hennes har flere ganger forfulgt henne på gatene, og har nå blitt idømt besøksforbud.

Tyskland skulle være redningen for ekteparet og de fire barna, men på veien fra Syria til tryggheten gikk alt fryktelig galt.

- Skrudd form for logikk Susanne Höhne jobber som psykoterapaut ved et mottak vest i den tyske hovedstaden. Det er hun som forteller historien til familien på seks til den amerikanske avisa New York Times. En historie som dessverre ikke er enestående.

Hun forteller hvordan familien på et tidspunkt gikk tom for penger. For å kunne finansiere den videre overfarten, så faren og ektemannen seg nødt til å la menneskesmuglerne ha sex med hans egen kone. Gang etter gang.Ifølge Höhne ble hun voldtatt nesten daglig i tre måneder for å betale for familiens reise. Etterhvert deltok også ektemannen selv i overgrepene.

- En skrudd form for logikk. Det han tvang henne til å gjøre, bragte ham i vanære. Han valgte derfor selv å tvinge seg på henne, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer