Pokemon-kort:

Solgte sin kjæreste eiendel for å redde hunden

Bryson ville selge den dyrebare samlingen sin for å redde sin firbeinte venn.

SALG AV POKEMON: Bryson orket ikke tanken på å miste hunden sin. Da bestemte han seg for å selge sine mest dyrebare eiendeler. Foto: Kimberly Woodruff/Facebook
SALG AV POKEMON: Bryson orket ikke tanken på å miste hunden sin. Da bestemte han seg for å selge sine mest dyrebare eiendeler. Foto: Kimberly Woodruff/Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da det nye medlemmet i Woodruff-familien fra Virginia i USA ble veldig syk i sommer, bestemte åtte år gamle Bryson seg for å gjøre alt i sin makt for å redde sin nye bestevenn.

- Hundevalpen til gutten min er veldig syk. Han har fått diagnosen parvo (hundepest journ.anm.). Jeg vet at jeg har oppdratt ham riktig, med et hjerte av gull, fordi han er så bekymret for vår lille Bruce.

- Nå sitter han ved siden av veien og prøver å selge favorittingene sine i verden, bare for å gjøre valpen frisk, skrev Brysons mor i sommer.

Mora Kimberly Woodruff hadde vært ærlig med barna sine etter at Bruce ble syk i sommer, og sa at han mest sannsynlig ville dø. Da tok Bryson affære.

Han kom så opp med en plan: Selge Pokémon-kortene sine for 5 til 10 dollar hver (40- og 80 kroner). Han tegnet plakater og skrev hvilke sjeldne kort som var til salgs.

Saken ble omtalt av BBC og ABC i sommer.

VAR SYK: Hundevalpen Bruce ble alvorlig syk og var i fare for å dø, da han ble rammet av hundepest. Foto: GoFundMe
VAR SYK: Hundevalpen Bruce ble alvorlig syk og var i fare for å dø, da han ble rammet av hundepest. Foto: GoFundMe Vis mer

Rørt av sønnens offer

Kimberly fikk vondt i hjertet da hun så hvor langt sønnen var villig til å strekke seg, for å redde familiens hund. Derfor lagde hun en Go Fund Me-side, for å spare opp penger til behandling.

Bryson og familien hans hadde ikke råd til å betale 700 dollar (cirka 6000 kroner) til behandling for Bruce.

Åtteåringen bestemte seg for å sette opp en bod utenfor hjemmet sitt i Virginia, for å selge sine dyrebare Pokémon-kort og samle inn penger til å hjelpe hunden hans.

SATT OPP BOD: Lille Bryson satt opp en bod, hvor han begynte å selge Pokemon-kort. Foto: GoFundMe
SATT OPP BOD: Lille Bryson satt opp en bod, hvor han begynte å selge Pokemon-kort. Foto: GoFundMe Vis mer

- Vi har for øyeblikket nok penger til at Bruce kan bli på veterinærsykehuset i totalt 3 dager. Men jeg og veterinæren er veldig bekymret for at han kan trenge lengre behandling. Mellom 3. mai og 4. mai hadde hunden vår allerede gått ned fem kilo over natta.

- Hvis du vil vise hjertelag, er det bare å donere én dollar for å hjelpe valpen vår. Familien vår vil være evig takknemlig.

Målet deres for å få hjelp til hundens behandling var på 800 dollar. De endte opp med vanvittige 28 000 dollar, som tilsvarer litt over 230 000 kroner.

Kontaktet av Pokémon

I ettertid, da de ansatte ved Pokémons hovedkvarter i staten Washington hørte om Brysons offer, sendte de ham noen skikkelig sjeldne kort i gave.

De sendte med et brev der de sa: «Hei Bryson, vi ble så inspirert av historien din om å selge kortene dine for hundens behandling, så her får du noen kort som hjelper deg med å erstatte de du måtte selge».

Etter å ha betalt for Bruces prosedyre og satt noen penger til side for framtidige veterinærutgifter, sa Woodruff at de planlegger å bruke pengene til å hjelpe andre lokale familier med veterinærregningene og donere resten av summen de har fått til dyrevern.

- Den sistnevnte ideen kommer fra Bryson selv, sa Woodruff til ABC.

Bruce er nå hjemme med familien og mer energisk enn noen gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer