Solgte sju av 42 «Riksen-boliger» på én time

I løpet av én time tirsdag kveld ble sju av de 42 første leilighetene som skal bygges på ruinene av det gamle Rikshospitalet solgt. Men toppleiligheten til 5,2 millioner kroner kan fortsatt bli din.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidenes dyreste OBOS-leilighet med en kvadratmeterpris på 45.600 kroner legges nå ut på det åpne markedet, etter at det lukkede salgsmøtet for OBOS-medlemmer vendte tommelen ned tirsdag kveld.

Informasjonssjef Åge Pettersen i OBOS er likevel fornøyd:

- Vi har solgt sju 2- og 3-roms leiligheter i «mellomsjiktet» hva pris angår. Salget tirsdag tyder på at dette vil gå bra også fremover, sier Pettersen til NTB.

Et sted mellom 150 og 200 mennesker møtte tirsdag opp på OBOS-hovedkontoret på Hammersborg torg. På forhånd hadde over ett tusen meldt sin interesse.

De resterende 35 leilighetene som vil stå ferdig i Rikshospitalets gamle barneavdeling om et par år, legges nå ut på det åpne markedet. Leilighetene har en snittpris på 33.500 kroner kvadratmeteren, og varierer i pris fra 1,3 til 5,2 millioner kroner.

OBOS/Selmer Bolig og Olav Thon har planer om å bygge totalt 700 leiligheter i «Pilestredet park», som er det nye navnet på boligområdet innenfor de verneverdige hospitalmurene sentralt i hovedstaden.

(NTB)