Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Solgte stjålet kjøtt på McDonalds

McDonalds-sjefen stjal to tonn kjøtt fra distributøren. Så solgte han det på sin egen restaurant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I september i fjor anmeldte firmaet som distribuerer kjøtt til landets McDonalds-restauranter, Loginor, et tyveri av nesten to tonn kjøtt fra lageret.

Politiet har arrestert to personer som har tilstått tyveriet. Den ene eier flere McDonalds-restauranter i Asker-området utenfor Oslo, den andre jobbet som sjåfør hos Loginor.

Ifølge Asker og Bærums Budstikke har mesteparten av det stjålne kjøttet blitt solgt over disk til intetanende McDonaldskunder i Asker.

McDonalds Norge vil ikke kommentere saken overfor avisa. Administrerende direktør Theo Holm henviser til at saken er under etterforskning, selv om politiet regner saken som ferdig etterforsket.

- Det er riktig. Begge får trolig sine saker avgjort som tilståelsessaker i tingretten, sier spesialetterforsker Stein A. Refsland til Budstikka.

- Vi har ikke noe å si til dette. Det er ikke vi som har anmeldt forholdet, sier kommunikasjonsdirektør i McDonalds Norge, Margaret Brusletto, til avisa.

Brusletto framholder imidlertid at McDonalds Norge har tatt over driften av restaurantene den nå tyverianklagede eieren tidligere drev.

- Har kundene i den aktuelle perioden fått varer som McDonalds går god for? ville Budstikkas journalist vite.

- Det kan vi ikke si noe om, svarte Brusletto.

SOLGTE KJØTTET PÅ SIN EGEN RESTAURANT: På McDonalds-restauranten i Asker omsatte innehaveren mesteparten av det stjålne kjøttet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media