Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Solhjell må rydde opp i Entra denne uken

En enkel sak, mener Svein Flåtten (H).

Entra-saken: Settestatsråd Bård Vegar Solhjell må rydde opp i Entra i løpet av denne uken, sier nestlederen i Stortingets næringskomité, Svein Flåtten (H)  Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
Entra-saken: Settestatsråd Bård Vegar Solhjell må rydde opp i Entra i løpet av denne uken, sier nestlederen i Stortingets næringskomité, Svein Flåtten (H) Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Settestatsråd Bård Vegar Solhjell må rydde opp i Entra i løpet av denne uken, sier nestlederen i Stortingets næringskomité, Svein Flåtten (H)

Solhjell har bedt om svar fra embetsverket i Næringsdepartementet om det som har kommet frem i saken. En avklaring i spørsmålet om Entra-styrets fremtid vil tidligst komme torsdag eller fredag melder Aftenposten.no.

Flåtten mener Entra-saken er enkel og at Solhjell derfor ikke bør trenge lang tid på å sette seg inn i den.

- Det er rett og slett uholdbart at selskapet har en administrerende direktør som styrelederen ikke vil ha, sier Flåtten.

Han sier han ikke har sterke synspunkter på hvorvidt hele styret eller bare deler av styret bør skiftes ut, men utskiftninger må komme og de må komme i løpet av denne uken, sier Flåtten til NTB.

(NTB)