Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Solid framgang for Telenor

Telenor hadde et overskudd på 1,68 milliarder kroner etter skatt i årets andre kvartal. I samme periode i fjor var overskuddet på 1,11 milliarder kroner etter skatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Telenors driftsinntekter økte i andre kvartal 2003 med 10 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor og endte på vel 13,2 milliarder kroner. Driftsresultatet økte fra 691 millioner kroner til 1,6 milliarder kroner.

Resultat før skatt økte med 2,1 milliarder kroner til nærmere 2,5 milliarder kroner. Dette inkluderer gevinst på 1,5 milliarder kroner etter salg av aksjer i det greske mobilselskapet Cosmote.

- Vi kan registrere fortsatt inntektsvekst og en solid resultatforbedring, og ser nå tydelig positive resultater av igangsatte kostnadsreduserende tiltak og vår strategi om å konsolidere mobiloperasjonene i utlandet. Vi er glade for at vi har klart å opprettholde markedsandelen for fastnett-virksomheten i Norge og at veksten i vår utenlandske mobilportefølje fortsetter, uttaler konsernsjef Jon Fredrik Baksaas.

Baksaas sier at konkurransen i det norske markedet fortsetter å øke, og at Telenor vil legge vekt på å forbedre tilbudene og servicen for å sikre markedsposisjonene framover.