Solskjaer (4) angrepet med syre

- Aldri sett verre skade.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jane Worthington møtte et uhyggelig syn da hun kom hjem fra handletur i hjembyen Manchester: Noen hadde kastet syre på ryggen til familiens katt Solskjaer, som hadde fått et stort gapende sår på ryggen, skriver avisa Manchester Evening News.

– Hva slags person kan angripe en katt på denne måten? Det er en utrolig grusom handling, sier eier Jane Worthington til avisa.

20 centimeter langt sår

Fire år gamle Solskjaer, oppkalt etter Manchester Uniteds nylig avgåtte fotballhelt Ole Gunnar Solskjær, ble funnet med et sår på ryggen som var nærmere 20 centimeter langt og sju centimeter bredt. Huden hadde forsvunnet etter syreangrepet så muskelen under var synlig.

Jane, samboeren Sean og de to sønnene Scott (19) og Glen (13) er sjokkerte over hva som har skjedd med den vennlige katten deres. Katten får masse smertestillende, og det store såret måtte syes med en spesiell teknikk etter syreangrepet.

– Solskjaer er en så snill og vennlig katt. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan ville gjøre dette mot ham, sier Jane.

Familien har også tre andre katter, og alle bortsett fra katten Snowy har fotballnavn. Men ting kan tyde på at det ikke bare er Manchester United som er favorittlaget i familien, siden to av de andre kattene har fått navnene Anfield (Liverpool FCs hjemmebane) og Torres (Fernando Torres spiller på Liverpools lag).

– Aldri sett noe lignende

Veterinæren som behandlet Solskjaer forteller til Manchester Evening News at hun aldri har sett en verre syreskade.

– Jeg har aldri sett noe lignende. Katten var i veldig dårlig form, og det så ut som om huden hadde smeltet vekk, sier veterinær Nina Petrie til avisa.

Solskjaers eiere har politianmeldt hendelsen, og en talsmann for politiet uttaler til avisa at de etterforsker forholdet.

ANGREPET MED SYRE: Katten Solskjaer fra Manchester fikk dette såret etter at noen helte syre over ham.